lauantai 14. heinäkuuta 2012

rippijuhlii ja yllätyssynttäreitä!

                   http://www.youtube.com/watch?v=YHvewFJ_yxs



 eeti :)

samppa:D



systeriii


 Sori on jääny tää kirjottaminen, mutta en oikiasti oo kerenny ja nii... Mut tosiaan oltiin viimeviikonloppuna toijalassa rippijuhlissa ja mulla ei oo sieltä oikee mitää kuvii (sori), mut toivottavasti ei haittaa. Mentiin jo lauantaina meijän mummulle yöksi, että ei tarvi sit nii aikasten lähtee kotoo ajaa sinne asti ja oli ihana taas nähä kaikkia serkkuja pitkästä aikaa! Sunnuntainaki näin muutamia moneen vuoteen:) Lähettii sitte sieltä suoraa laivalle ja ruotsii:) ja pistän sieltä nyt jottai kuvii.






No tuossa muutama kuva sieltä ruotsista! Löysin sieltä sitte kahet farkkushortsit:D Nyt lopuksi vielä kerron, ku työt piti mulle eilen yllätyssynttärit! En arvanny yhtää, mutta jotai epäilyksiä heräs ku skootteri oli pihalla ja moonan kengät eteisessä :D Noo pikkuvikoja:) Sain niiltä sitte rahaa ku ostan converset! & Sielllä oli niinkö Veera, Moona, Meri, Sara, Sofia, Heidi & Pilvi <3 kiittti teille:)







Ja illalla sitte meillä oli edustuksen peli, vaikka tein maalin nii oikeen auta koska hävittiin....Mut menijo:D Illalla menin sitte vielä kylälle ja tulin joskus 12 jälkee kotia:) Onko teillä mitää ideoita/ ehdotuksia mistä voisin postata?:) & BTW, huomenna sitte ooon 14 weee ;) jeejee!

- veera

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti